Superenkelt regnskap for små bedrifter

Derfor skal du velge Fiken Regnskap

Jeg forstår at «Derfor skal du velge Fiken» i beste fall oppfattes som en selvfølgelig oppfordring fra daglig leder i Fiken. Og at det i verste fall tolkes som nok et masete reklamebudskap. Men «Bear with me,» som det heter på verdensspråket: Fiken vil dere vel – alle små bedrifter der ute.

Innhold blir injisert her. Denne skal ikke vises.

Fiken Regnskap: Gjennomføring før reklame

Men reklame er faktisk grunnen til at jeg satte meg ned for å skrive dette. Dette innlegget dukket opp i feeden min for en tid tilbake: Drayton Bird’s 10 Commandments for Copywriting Success.

Jeg er fremdeles litt usikker på hvorfor jeg klikket på den, men jeg tror det var en blanding av at:

  1. Bud (commandments) høres konkret og nyttig ut, og
  2. Jeg ikke vet helt hva copywriting innebærer, men jeg er interessert i alt som har med tekst, skriving og litteratur å gjøre.

Artikkelens tittel var også grunnen til at jeg valgte den bud-aktige tittelen på denne teksten. Det var spesifikt denne påstanden som gjorde at jeg satte meg ned for å skrive:

What matters is to say the right thing. Something that promises a strong benefit or escape from something people dislike.

Oversatt: «Det som betyr noe, er å være overbevisende. Å si noe som lover en stor fordel, eller å unnslippe noe folk misliker.» Og hva misliker Ola og Kari Næringsdrift mer enn regnskap?

Fotografi en Fiken-ansatt med en edderkopp i hånden
En edderkopp i hånden er bedre enn et regnskap som må føres?

To grunner til å velge Fiken Regnskap

Disse to grunnene – som gir en stor fordel og som gjør at at man unnslipper noe man potensielt misliker sterkt – er:

  1. Selve produktet vårt.
  2. Kundestøtten vår.

Det er nemlig dette vi brenner for i Fiken, og arbeider for å levere til våre kunder gjennom produktet og kundestøtten: Fordel og frihet (fra tungrodd regnskapsføring). Kort oppsummert: Vi arbeider med å levere nytteverdi. Med utgangspunkt i dette kan vi oppdatere påstanden om hva som er viktig:

Det som betyr noe, er ikke å si det riktige – det som betyr noe er å lage et skikkelig bra produkt.

Vi brenner for å lage et produkt vi er stolte av, som leverer verdi til kundene våre, ved kontinuerlig utvikling og forbedring, og vi brenner for å hjelpe kundene våre når de trenger vår hjelp.

Denne spørreundersøkelsen gjennomført av Opinion bekrefter at vi har fått til noe med hensyn til dette: Beste regnskapsprogram for små bedrifter. Vi er også ganske stolte over å ha 1000 anmeldelser og 4.9 av 5 snitt på Google Min bedrift.

Handling – ikke (tomme) ord

Grunnen til at jeg i hele tatt tar meg friheten til å skrive dette, er nettopp fordi vi har et solid produkt i ryggen. Men ta ikke mitt ord for det: Hør hva brukerne faktisk sier. Dette er sitater fra de nevnte Google-anmeldelsene:

  • Beste regnskapssystemet for mindre selskaper. De har skjønt dette med å forenkle!
  • Har brukt Fiken i fem år for å føre regnskapet til firmaet mitt. Er enkelt å forstå og bruke, og de få gangene jeg lurer på noe har jeg fått kjempegod hjelp av supportfolka. Kan ikke få anbefalt nok om du vurderer regnskapsprogram til egen bedrift!
  • By far det beste regnskapsprogrammet i Norge.
  • Veldig godt fornøyd med dette regnskapsprogrammet og med oppfølgingen de gir hvis du lurer på noe. Kan anbefales for små bedrifter som vil at regnskap skal være enkelt og greit!
  • Særdeles ressursbesparende og brukervennlig.

Nå kan det være at du tenker: «Men dette er fremdeles bare reklame.» Slik er det mulig å se det. Men det er også mulig se det som at over 80 000 små bedrifter og deres tilbakemeldinger er så sant som det blir. Det liker jeg naturligvis å tro, og selvfølgelig vil jeg at enda flere skal bruke Fiken.

Nesten halvparten av våre nye kunder kommer til oss fordi eksisterende kunder har anbefalt oss, og sammen beveger vi oss videre via en åpen dialog: Et skritt av gangen gjør vi Fiken enklere og enklere.

Er det noe du lurer på om Fiken – send oss gjerne en e-post på kontakt@fiken.no. Og vil du prøve Fiken gratis i 30 dager, så gjør du det her: Gjør regnskapet enkelt.

Skrevet av

Bendik Gill Bakken
Author image

Medgründer og daglig leder i Fiken. Liker enkle ting som entrepenørskap og regnskap.

Superenkelt regnskap for små bedrifter

Med Fiken er det superenkelt for små bedrifter å gjøre regnskapet selv! Innleveringer til Skatteetaten og Altinn er gjort på et blunk, og vi passer på at regnskapet blir riktig.

Prøv Fiken gratis

Allerede registrert? Logg inn

Superenkelt regnskap for små bedrifter

Personvern og informasjonskapsler Bærekraftsrapport