Superenkelt regnskap for små bedrifter

Supersøk: Finn frem i regnskapet ditt!

Føler du deg noen ganger som en rotekopp? Det er du ikke! Ikke i Fiken. Alt du har lagt inn, lastet opp og registrert er i skjønneste orden! Beviset? Supersøk!

«Hva er Supersøk?» spør du kanskje nå.

Supersøk er Fikens egen søkemotor: Med denne søker du gjennom absolutt alt i regnskapet ditt, fra ett og samme sted. Du søker i:

  • Kjøp og salg
  • Kvitteringer og  bilag
  • Kunder og leverandører
  • Funksjoner og menyvalg
Med Fikens Supersøk finner du frem.

Finn frem i regnskapet!

De færreste oppbevarer kvitteringer i poser og skoesker i dag. De fleste tar bilde av bilagene sine (f.eks. med appen vår: Android og iOS), og sender dem direkte inn i regnskapet – hvor de enkelt kan søkes opp.

Et søk på «Komplett» kan for eksempel gi dette resultatet:

Eksempel på et supersøk.

Fiken søker her altså i hele regnskapet ditt, og finner alle steder der «Komplett» er nevnt. Dette kan blant annet være:

  • Kvitteringer fra Komplett du har lastet opp.
  • Kjøpene dine.
  • Salgene dine.
  • Kunder og leverandører.
  • Andre steder i regnskapet der Komplett er nevnt (som f.eks. frie posteringer).

Husker du ikke leverandørens navn, men at du kjøpte noe for 9500 kroner? Da søker du etter «9500», så hjelper Fiken deg videre. Du kan søke deg frem til alt dette ved hjelp av både tekst og beløp – hva enn som er enklest for deg.

Søk i hjelpeartiklene våre

Mens Komplett kan være relevant den ene dagen, så er kanskje mva et nødvendig søk den neste. Enten du lurer på når du må registere deg i mva-registeret, eller trenger å ta en nærmere titt på en mva-melding, så er Supersøk stedet å begynne. Et søk på mva kan gi deg disse veivalgene videre:

Du får treff i både regnskapet ditt og i våre hjelepeartikler.

Skulle du mot formodning ikke finne det du leter etter med Supersøk, så kan du prøve vår Spør Fiken-funksjon, som du finner under Hjelp på forsiden din. Det praktiske med denne, er at du blir satt i kontakt med vår kundestøtte hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt:

Spør Fiken – vi svarer raskt!

Så neste gang du leter etter noe i regnskapet ditt, eller grubler på noe regnskapsrelatert: Gi Spør Fiken og Supersøk et forsøk!

Du finner begge deler på forsiden, og vil du at det skal gå ekstra raskt: bruk snarveien control+space. Godt søk!

Skrevet av

Espen
Author image

Jobber med ordlegging i Fiken. Favoritt Seinfeld-episode: The Sniffing Accountant.

Superenkelt regnskap for små bedrifter

Med Fiken er det superenkelt for små bedrifter å gjøre regnskapet selv! Innleveringer til Skatteetaten og Altinn er gjort på et blunk, og vi passer på at regnskapet blir riktig.

Prøv Fiken gratis

Allerede registrert? Logg inn

Superenkelt regnskap for små bedrifter