Det er ganske så upraktisk å skjære opp Jarlsberg med smørkniven. Det blir jo ikke riktig. I den andre enden av skalaen: Det er veldig praktisk å få regnskapsført alt fra iZettle-kontoen din automatisk i Fiken. Det blir riktig!

Uten overdrivelse: Om du har iZettle og Fiken: Du trykker bare på knappen Hent dagsoppgjør – og da er det gjort: Alt av registrerte salg fra iZettle-kontoen din kommer rett inn i Fiken-regnskapet ditt.

Fra i til F

Under her ser du et eksempel på en liste over salg og overføringer du får opp når du har gitt Fiken adgang til iZettle-kontoen din, og vi har hentet dine data.

For de aller fleste er det nå bare å trykke på Registrer dagsoppgjør – så er du à jour: Salg, gebyrer og overføringer fra bankkontoen din er fiks-ferdig-regnskapsført i Fiken.

Om du har behov eller bruk for detaljene, kan du trykke deg videre inn på hver enkelt linje. Vi gir deg også en grafisk fremstilling med de viktigste tallene:

Enkelt å komme i gang, enda enklere å bruke

Hvordan komme i gang? Du aktiverer selv integrasjonen med iZettle rett fra Fiken ved hjelp av noen få enkle steg – forklart i denne hjelpeartikkelen. Her finner du også mer spesifikk informasjon om hvordan du kombinerer Fiken og iZettle med Vipps.

Vi håper det både frister og smaker med litt iZettle-automatikk!

Er det noe du lurer på – send oss en epost på kontakt@fiken.no.

Author image

Om Espen Stokke

Historieforteller.
Du abonnerer nå på Regnskap – helt enkelt. Tanker og tips rundt enkelt regnskap rett i innboksen din!