Superenkelt regnskap for små bedrifter

Effektiv bilagsføring med Dropbox og OneDrive

Himmelveien til enkelt regnskap er brolagt med effektivitet, så hvorfor ikke koble Dropbox/OneDrive og Fiken sammen?

Skjermbilde som menyvalg for Dropbox/OneDrive i Fiken
Enkel tilkobling fra Fiken.

Med denne koblingen kan du overføre bilag fra Dropbox/OneDrive rett til innboksen din i Fiken.

Når du godkjenner tilgangen, opprettes det en Fiken-mappe i Dropbox-kontoen din, og du får også denne opp på skrivebordet ditt. Alt du lagrer i denne mappe overføres til innboksen din i Fiken med det samme, og tolkes automatisk. Du kan selv velge om du vi gå inn i appen, eller bare bruke mappen:

Skjermbilde som viser Dropbox-tilgang fra skrivebordet
Dropbox-tilgang fra skrivebordet.

Når du har lagt kvitteringene/dokumentene i mappen, kan du gå til innboksen din i Fiken – når det passer deg – og registrere dem. Her ligger de ferdigtolket:

Bilag i innboksen i Fiken.

Denne overføringen av kvitteringer og dokumenter er veldig praktisk når du vil laste opp mange bilag raskt, eller vil legge inn bilag uten å være innlogget i Fiken.

Enkel å teste – enda enklere å bruke

De av dere som vi ha størst nytte Dropbox-koblingen, mener vi er:

  1. Dere som har ansatte med mange utlegg å håndtere: Du får da samlet alle kvitteringene på ett sted, og du trenger ikke å gi de ansatte direkte adgang til regnskapet.
  2. Dere som må laste ned mange kvitteringer: Hos en del nettbaserte tjenester får man ikke kvittering på e-post, men må laste de ned. Da sparer du en del tid med denne koblingen – da alternativet er først å laste ned disse, og deretter 'dra de inn' i innboksen.

Gi Dropbox/OneDrive et forsøk: det er enkelt å teste, og enda enklere å bruke.

Lurer du på noen detaljer, så har vi også denne hjelpeartikkelen. Og står du fast, så er det bare å sende oss en epost på kontakt@fiken.no.

Skrevet av

Anette Marie Haugestad
Author image

Hundegal og supportmedarbeider i Fiken. Motiveres av å forenkle hverdagen til norske bedrifter som hver dag jobber hardt for å få komme opp og frem!

Superenkelt regnskap for små bedrifter

Med Fiken er det superenkelt for små bedrifter å gjøre regnskapet selv! Innleveringer til Skatteetaten og Altinn er gjort på et blunk, og vi passer på at regnskapet blir riktig.

Prøv Fiken gratis

Allerede registrert? Logg inn

Superenkelt regnskap for små bedrifter